Dunlop werklaarzen

Dunlop werklaarzen

Als u veel buiten aan het werk bent, dan is het belangrijk dat uw voeten, benen en rug voldoende steun hebben. U bent immers de hele dag in touw. Ook speelt een goede ventilatie een niet te onderschatten rol. Immers, uw voeten kunnen ietwat vochtig worden en als uw schoeisel dan onvoldoende ventilatie biedt, dan kan dit voor vervelende klachten zorgen. Door het dragen van goed schoeisel voorkomt u op simpele wijze dit soort klachten en problemen.

Alleen zijn schoenen niet altijd toereikend en heeft u echt werklaarzen nodig. Bijvoorbeeld omdat het weer gewoonweg vraagt om het dragen van laarzen, maar ook omdat de ondergrond waarop u uw werk moet uitvoeren beter geschikt is voor het dragen van  laarzen. Weet dan dat er Dunlop laarzen te koop zijn. Dunlop werklaarzen zijn de werkpaarden onder de werklaarzen.

Er gaat niets boven kwaliteit.

Dunlop is een merk dat een naam hoog te houden heeft. Een naam als het gaat om betrouwbaarheid, degelijkheid, kwaliteit en, in het geval van werklaarzen, zeer zeker ook om veiligheid. De Dunlop laars mag dan wel in massaproductie gemaakt worden, dit wil niet zeggen dat dit ten kost gaat van de hoge kwaliteitseisen die deze fabrikant aan zijn producten stelt. Het hele productieproces wordt vanaf begin tot eind nauwlettend gecontroleerd en mede hierdoor voldoen de Dunlop werklaarzen allen aan de strenge Europese normen.

Verschillende soorten

Dunlop heeft heel goed begrepen dat niet elk beroep of elk werk met dezelfde werklaars toe kan. Het is dan ook niet verwonderlijk te noemen dat deze fabrikant een aantal verschillende soorten Dunlop werklaarzen op de markt brengt. Een tweetal brengen wij u graag onder de aandacht, namelijk de:

Dunlop Purofort plus full safety:

De Dunlop Purofort plus full safety is uitermate geschikt voor het werken op bouwplaatsen. De inlegzool van deze werklaars is verstevigt en heeft een erg goede grip. Hierdoor geeft deze laars niet alleen heel goede steun, maar helpt ook het verstuiken van enkels voorkomen. De laars is geïsoleerd en kan temperaturen tot -20 graden aan. Reflectie op de hiel van de laars zorgt ervoor dat u goed zichtbaar bent.

Dunlop Purofort Thermo plus full safety:

De naam laat natuurlijk al weten dat het bij deze werklaars draait om een optimale isolatie. Deze werklaars is gemaakt om temperaturen van -50 graden aan te kunnen. Het is een laars die volgens de fabrikant zelf gemaakt is voor het werken op de boerderij. Een zool die ervoor zorgt dat u te allen tijde comfortabel loopt, stalen neuzen en een goede antislip zijn slechts een aantal kwaliteiten van deze Dunlop laars.

Naast deze twee modellen heeft Dunlop nog een aantal modellen in het assortiment. Zoals gezegd heeft u met een Dunlop werklaars altijd iets goeds en iets vertrouwds aan uw voeten. Bekijk dan ook gerust het hele assortiment Dunlop werklaarzen op onze site en kies de werklaars die bij u past.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »